PRZEZNACZENIE
Dla osób przeprowadzających audity wewnętrzne systemu HACCP oddzielnie lub w ramach zintegrowanego systemu zarządzania. Głównym celem jest zrozumienie technik auditowania i związków normy ISO 9001 z systemem HACCP.
WYMAGANIA
Ukończone szkolenie „System HACCP – zasady, wdrażanie, utrzymanie”
TERMINY ZGŁOSZEŃ
Cały rok (szkolenie realizujemy przy min. 10 zgłoszeniach)
TERMIN SZKOLENIA
Zostanie ustalony po zebraniu się grupy min.10 osób
CZAS TRWANIA
16 godzin
UZYSKIWANE DOKUMENTY
Certyfikat Auditora wewnętrznego systemu HACCP
ZAKRES MERYTORYCZNY
Związki między normą ISO 9001 a wymaganiami HACCP, wytyczne zastosowania normy ISO 9001 w przemyśle, produkcji żywności i napojów, metodologia auditu w oparciu o wymagania normy ISO 19011, planowanie i przygotowanie auditu, przygotowanie listy kontrolnej, przeprowadzenie auditu, dokumentowanie, w tym przedstawienie niezgodności
KOSZT UCZESTNICTWA
400 zł
KARTA ZGŁOSZENIA
Aby pobrać kartę zgłoszenia, proszę kliknąć tutaj.
Sposób zapisu: kartę zgłoszenia należy przesłać na adres
- w formie elektronicznej pocztą e-mail: cj@pk.edu.pl
- w formie papierowej:
Centrum Szkolenia i Organizacji Systemów Jakości
Politechniki Krakowskiej im. Tadeusza Kościuszki
al. Jana Pawła II 37, 31-864 Kraków
(budynek G)